Αυτός είναι ο 30χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την σύζυγό του στην Αλεξανδρούπολη

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση άσκησε ο εισαγγελέας στον 30χρονο, που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 29χρονη σύζυγό του και μητέρα των τριών παιδιών τους, στην Αλεξανδρούπολη. Ο δράστης ζήτησε και έλαβε προθεσμία να απολογηθεί την Δευτέρα στον ανακριτή.

Η νέα γυναικοκτονία έχει προκαλέσει νέο σοκ, οργή και αποτροπιασμό. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το e-evros.gr, ο 30χρονος ήταν για πολλά χρόνια χρήστης απαγορευμένων ουσιών και είχε απασχολήσει για συναφείς λόγους τις Αρχές.

Τι ισχυρίστηκε ο δράστης

Ο 30χρονος, στην κατάθεσή του στις Αρχές, ομολόγησε ότι χτύπησε την σύζυγό του.

“Δεν ήθελα να την σκοτώσω. Γύρισα ξημερώματα στο σπίτι μεθυσμένος και κοιμήθηκα στον καναπέ. Στις 10 το πρωί με ξύπνησε και αρχίσαμε να μαλώνουμε. Και πάνω στην φασαρία την χτύπησα. Έφυγα και όταν γύρισα ξανά στο σπίτι στις 2 το μεσημέρι, είδα στο κεφάλι της μώλωπα και μου είπε ότι έπεσε από την σκάλα και ότι είχε τάση για εμετό. Ειδοποίησα το ΕΚΑΒ, ήρθαν να την πάρουν και δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Τελικά, φύγαμε για το νοσοκομείο”, ισχυρίστηκε ο συζυγοκτόνος, σύμφωνα με τον Alpha.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί